Porvarimedian Helsinki-henki oli pilkkaa, torjuntaa ja syyllistämistä

Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien tapaaminen Helsingissä paljasti porvarimedian todelliset karvat. Porvarimedia ajaa vihan, vastakkainasettelun ja sodan asiaa.

On pöyristyttävää, että Suomen pääkaupunkiin kutsuttuja arvovieraita verrattiin sikaan ja Hitleriin. Vastaavaa loukkausta ei ole aikaisemmin nähty virallisten vierailujen yhteydessä. Helsingin Sanomien "vapaa lehdistö" kampanja vain pahensi tilannetta.

Pilkan jälkeen nähtiin torjunnan käyttöönotto. Porvarimedia toisti Yhdysvaltojen uus-McCarthysmin  vaatimusta presidenttien tapaamisen perumista. Samaan aikaan mainostettiin tauotta oikeiston kellokkaiden ja sateenkaariblokin masinoimaa Helsinki Calling-mielenosoitusta, jonka puhujakaartiin kuului katkeroituneita russofobeja ja antikommunisteja.

Torjunnan täydellinen epäonnistuminen on nyt johtanut syyllistämiseen ja Yhdysvalloista johdettuun trollaamiseen. Syytteitä on esitetty läntisten etujen vaarantamisesta ja maanpetoksesta. Jopa presidentti Trumpin tulkkia on vaadittu kongressin kuultavaksi ja rikkomaan vaitiolovelvollisuutensa.

Presidentti Trump totesi 16.7. aamun twiitissään, että Yhdysvallat on ollut "typerä" kun ei yritä käydä vuoropuhelua Venäjän kanssa ja tehdä yhteistyötä.

"Yhdysvaltojen ja Venäjän välinen rakentava vuoropuhelu tarjoaa mahdollisuuden avata uusia polkuja kohti rauhaa ja vakautta maailmassamme. Otan mieluummin poliittisen riskin rauhan tavoittelusta kuin rauhaa politiikan harjoittamiseksi", totesi Trump samana päivänä.

Näinhän se on. Sotaa janoavat ovat ihmiskunnan vihollisia. Ja porvarimedia askaroi sotapuolella.

RaunoLintunen
Porvoo

Yrittäjä, Työkansan Sanomien päätoimittaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu