Rauno Lintunen

Nato-lobbari paljasti oikeat karvansa

Ylen A-studio näytti maanantaina 26.11. mistä "kana kusee". Aiheena oli Venäjän ja Ukrainan välinen rajakonflikti Asovanmerellä.

A-studion vieraana ja haastateltavana oli Nato-lobbarien sisäpiirissä vaikuttava ex-suurlähettiläs Hannu Himanen.

Naistoimittaja ohjaili häpeilemättä konfliktiin syylliseksi Venäjän. Yksi kysymyksistä oli vaikuttavatko Venäjän ja Ukrainan presidenttien huonot kannatusluvut konfliktin syntyyn.

Ja mikä oli Himasen vastaus.  Vaikuttavat, koska presidentti Putinin kannatus on alamaissa. Vastauksellaan Nato-lobbari paljasti oikeat karvansa ja trollasi niin että laidat ryskyivät.

Venäjän presidentti Putin valittiin neljännelle virkakaudelleen lähes 77% kannatuksella. Tuoreimman ja luotettavan mielipidetiedustelun mukaan Putinin kannatus on edelleen ylivoimaisen suurta eli 65%.

Himanen jätti pienen luovan tauon jälkeen kertomatta Ukrainan presidentti Poroshenkon kannatuksesta. Poroshenko on ukrainalaisten omissa mielipidetiedusteluissa vasta neljännelle tilalla 8% kannatuksella.

Ja Ukrainan presidentinvaalit pidetään neljän kuukauden kuluttua! Kenelle julistettu Ukrainan poikkeustila on eduksi?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (55 kommenttia)

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Molemmat yrittävät hyötyä.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"Tuoreimman ja luotettavan mielipidetiedustelun mukaan Putinin kannatus on edelleen ylivoimaisen suurta eli 65%."

Lähde?

Putinin kannatus on ollut viime aikoina vain muisto vuosien takaisesta.

In a poll by the independent Levada Centre, 39% of Russians listed Putin as a politician they trust. That is a 20% decrease from November 2017, when Putin was named by 59% of Russians, according to the same polling agency.

https://www.theguardian.com/world/2018/oct/08/trus...

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Levada on epäluotettava ulkomainen agentti. Levadan "tutkimuksessa" kysyttiin 1600 ihmiseltä Putinista ja viidennestä presidenttikaudesta?

Uskomatonta, ja ennen kaikkea siksi, että mitättömän "tutkimuksen" tulos julistetaan yli 140-miljoonaisen kansan mielipiteeksi??

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Höpö, höpö.

Levada-Center is a Russian independent, non-governmental polling and sociological research organization. It is named after its founder, the first Russian professor of sociology Yuri Levada (1930—2006). Levada-Center traces back its history to 1987 when the All-Union Public Opinion Research Center (VTsIOM) was founded under these leadership of academician Tatyana Zaslavskaya. Being one of the largest Russian research companies, the Levada-Center regularly conducts its own and commissioned polling and marketing research.

https://en.wikipedia.org/wiki/Levada_Center

Tässä viimeisimpiä

Majority of Russians Hold Putin Responsible for National Woes, Poll Says

Sixty-one percent of respondents said they hold Putin “fully” accountable for the nation’s problems, according to survey results published by Levada on Thursday.

Another 22 percent said they hold Putin “somewhat” responsible.

https://themoscowtimes.com/news/majority-russians-...

PS. Missä viipyy linkki siihen mainitsemaasi?

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen Vastaus kommenttiin #5

Tässä sinulle linkki ja taustatietoa myös Mustanmeren tilanteesta, jota Ukrainan kaapparijohto yrittää provosoida. Ukraina on menettämässä jo reilun vuoden kuluttua miljardien eurojen kaasutulot. Kenelle konflikti on eduksi?

BOFIT Viikkokatsaus / BOFIT Weekly 2018/47
22.11.2018

Turkish Stream -nimen saanut uusi kaasuputki kulkee Mustanmeren pohjassa Krasnodarin alueelta Istanbulin länsipuolelle. Sunnuntaina 19.11. maiden presidentit juhlistivat Istanbulissa putken merenalaisen osan valmistumista. Turkin puolella rakennustyöt jatkuvat vielä, putken on tarkoitus olla käyttövalmis ensi vuoden lopulla.

Turkki ostaa Gazpromilta vuosittain noin 30 mrd. m3 maakaasua, josta nykyään noin puolet voidaan toimittaa suoraan Turkkiin tulevaa Blue Stream -putkea myöten ja loput Ukrainan, Romanian ja Bulgarian kautta. Uuden reitin kapasiteetti on alkuvaiheessa 17 mrd. m3.

Gazprom rakentaa myös kahta muuta merkittävää vientiputkea: Siperian voimaa Kaukoidässä ja Nord Stream 2:a Itämerellä. Siperian voima on yhteensä noin 3 000 km mittainen putkisto, jonka rakentamisesta sovittiin 2014. Putken on määrä valmistua ensi vuoden loppuun mennessä, ja kaasutoimitukset Kiinaan alkanevat vuonna 2020. Vientiputken suunniteltu kapasiteetti on 38 mrd. m3 vuodessa, ja se avaa venäläiselle maakaasulle aivan uuden markkinan Kiinaan.

Itämeren pohjaan laskettava Nord Stream 2:n on määrä kaksinkertaistaa nykyisen Nord Stream kaasuputken 55 mrd. m3:n vuosittainen kuljetuskapasiteetti. Putken lasku aloitettiin syyskuussa ja myös sen on suunniteltu olevan käyttövalmis vuoden 2019 lopulla. Kaikkien näiden suurhankkeiden valmistuminen yhtä aikaa mahdollistaisi melkoisen muutoksen Venäjän kaasun vientireiteissä vuoden 2020 aikana.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #6

"Tässä sinulle linkki"

Tuon viikkokatsauksen luin jo viime viikolla, mutta missä se kysymäni linkki väittämääsi Putinin kannatukseen viipyy?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"...epäluotettava ulkomainen agentti."

No nyt on retoriikka kohdillaan.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Vanhempi tutkija Jussi Lassila Ulkopoliittisesta instituutista: Putinin kannatus on 65% tietämillä. Riittääkö tämä?

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Ei riitä, siitä ei edes löydy milloin se on sanottu ja sitäpaitsi olet kirjoitellut puuta heinää.

Edelleenkin, linkki?

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Putinin kannatus on laskenut alle 50%. Ei sinun mielipiteellä ole merkitystä,venäläisten mielipiteestä on kysymys. Putin on huolestunut. Leivän loppumisesta on paha syyttää länttä.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

"Tämän vuoden alussa 67 prosenttia venäläisistä ilmoitti äänestävänsä Putinia presidentinvaaleissa. Valtion ohjauksessa olevan FOM-tutkimuslaitoksen tekemän kyselyn mukaan luku on nyt pudonnut 45 prosenttiin."

https://www.verkkouutiset.fi/vladimir-putinin-kann...

"Tutkija ja Atlantic Council -ajatushautomon entinen tutkimusjohtaja Alina Polyakova arvioi Twitterissä, että yksi syy Venäjän toimiin Kertshinsalmessa ovat todennäköisesti Venäjän presidentin Vladimir Putinin kannatusluvut, jotka laskivat tutkimuslaitos Levadan mukaan huhtikuun 82 prosentista 66 prosenttiin lokakuulle tultaessa."

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005912167.html

"”Putinin kannatus on 65 prosentin tietämillä, autoritääriselle hallinnolle se on huono”, Lassila sanoo."

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/265743-tutkija-y...

Yksinvaltijaana toimiva Putin joutuu alhaista kannatusta paikatakseen kokeilemaan erilaisia, aiemmin toimineita, konsteja. Autoritäärinen johtaja ei pärjää vaaleissa, jos kansalla on valinnan varaa ja riittävästi tyytymättömyyttä. Eläkeuudistuksen voimaansaattamisen myötä kannatus putoaa alle kriittisen rajan, 50%:n tason. Siinä vaiheessa ohjattukin media noteraa johtajansa heikentymisen. Sellainen on Putinin tapaiselle johtajalle totaalinen romahdus.

Toimiiko Ukrainan eskaloiminen uudelleen? Asiantuntijat epäilevät.

Käyttäjän SeppoLavonen kuva
Seppo Lavonen

"Naistoimittaja ohjaili häpeilemättä konfliktiin syylliseksi Venäjän."

Vai ohjaili?
Minäkin näin siinä ohjelmassa ohjailua. Nimittäin sen videopätkässä näytetyn ohjailun, jossa joku ohjaili venäläisen sota-aluksen törkeästi takaviistosta vauhdilla päin ukrainalaista hinaajaa.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Ukrainalainen hinaaja, jonka miehistö oli humalassa, ei suostunut pysähtymään edes blokkauksen jälkeen. Vasta varoituslaukaukset pysäyttivät hinaajan, joka oli Venäjän aluevesillä.

Venäjä antoi konfliktista selvityksen maanantaina 26.11. YK:n turvallisuusneuvoston kokouksessa.

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén

#7, Kiitos Lintunen tästä. Harvoin tulee yksin ruudun ääressä naurettua ihan ääneen. Nyt näin kävi, spasiba!

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"jonka miehistö oli humalassa,"

Älä yritä, Venäjä olisi maininnut siitä heti ensimmäisissä uutisissa jos tuo pitäisi paikkansa.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #11

Olen jo aiemmin nähnyt videonkin, olet ilmeisestä vetänyt Putinin kannatuksen hatusta kun tulee vain muita linkkejä.

Nyt jo Kiinan virallinen uutistoimisto Xinhuakin kirjoittaa mm.

According to Interfax-Ukraine news agency, member of the European Parliament Rebecca Harms said that the parliament is discussing the possibility of imposing new sanctions on Russia.

NATO spokesperson Oana Lungescu said that the alliance is closely monitoring developments in the Sea of Azov and the Kerch Strait.

She called on Russia to ensure unhindered access to Ukrainian ports in the Sea of Azov.

http://www.xinhuanet.com/english/2018-11/26/c_1376...

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén Vastaus kommenttiin #10

#10 Seija, tämän lisäksi eräs Iltalehden uutista kommentoinut kertoi, että Ukrainan alukset olivat viemässä räjähteitä Kertsin siltaan, sen räjäyttämiseksi. Kestää aina hetken ennen kuin Lintunen ja kumppanit keksivät Kremlin johdolla jonkun täysin pähkähullun kertomuksen, jonka mukaan Venäjä ei ole syyllistynyt mihinkään.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #13

Lintunen kai luulee että aikuisillekin kerrotaan iltasatuja.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"ei suostunut pysähtymään edes blokkauksen jälkeen"

Ja se blokkaus oli laiton, sopimusten vastainen aggressio, joka pitää tuomita kaikilta tahoilta. Ukranalaisaluksella ei ollut mitään velvoitetta noudattaa sellaista.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #21

Ja selväähän sekin on että Euroopassa jonkun valtion edustajat nykyään ampuvat miehistöä sairaalakuntoon, takavarikoivat alukset, eivätkä vapauta niiden miehistöä.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen Vastaus kommenttiin #31

Vastaan käyttämällä sanastoasi, höpö höpö.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #37

Sinuna en höpöttelisi, sillä periaatteessahan saman voisi tapahtua Suomenlahdella. Venäjä vain väittäisi että sen aluevesiä on loukattu ja avaisi tulen.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Oletko nähnyt itse tuon videon? Aika pahasti sinulla viiraa, jos ymmärrät törmäyksen johtuvan hinaajasta, joka on lähes pysähdyksissä. Uskollisuutesi on eriomainen mutta näkökykysi on heikko.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #48

Lontoossa 20 päivänä lokakuuta 1972 tehty yleissopimus kansainvälisistä säännöistä yhteentörmäämisen ehkäisemiseksi merellä

8 sääntö
Toimenpiteet yhteentörmäämisen välttämiseksi
a) Jokainen toimenpide yhteentörmäämisen välttämiseksi on, milloin olosuhteet sen sallivat, suoritettava epäröimättä ja varmasti, hyvissä ajoin ja hyvää merimiestapaa noudattaen.

b) Jokaisen suunnan ja/tai nopeuden muutoksen yhteentörmäämisen välttämiseksi on, milloin olosuhteet sen sallivat, oltava niin suuri, että se on helposti havaittavissa toisesta aluksesta joko näköhavaintona tai tutkassa; peräkkäisiä vähäisiä suunnan ja/tai nopeuden muutoksia on vältettävä.

c) Jos tilaa on riittävästi, saattaa suunnan muutos yksinään olla tehokkain toimenpide välttää lähitilanne edellyttäen, että se suoritetaan hyvissä ajoin, on riittävän suuri eikä johda toiseen lähitilanteeseen.

d) Toimenpiteen, johon on ryhdytty yhteentörmäämisen välttämiseksi toisen aluksen kanssa, on oltava sellainen, että toinen alus sivuutetaan turvallisen välimatkan päässä. Toimenpiteen vaikutusta on huolellisesti seurattava, kunnes alus on lopullisesti sivuutettu ja selvitty siitä.

e) Jos yhteentörmäämisen välttämiseksi on tarpeen tai jos tilanteen arviointi vaatii enemmän aikaa, aluksen on vähennettävä nopeutta tai pysähdyttävä kokonaan pysäyttämällä koneisto tai ottamalla takaisin.

Käyttäjän HarriKuusela kuva
Harri Kuusela Vastaus kommenttiin #48

Katso koko video eläkää vain loppua.
Sitten voit miettiä miksi video on editoitu niin että alku on jätetty pois medioissa.
Noin tehdään Propagandaa?

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kuuleppas lintunen, kun kysyin isältäni, demarilta, köyhän torpan pojalta, puuseppä/kirvesmieheltä, sotaveteraanita, pikakivärimieheltä, miksi hän kannatti liittymistä EU:n ja natoon vastaus oli lyhyt, mutta selkeä "Ettemme taas jäisi yksin" Meidän perheessä ei koskaan käytetty sanaa "ryssä" koska isäni tiesi surmanneensa saman ikäisiä nuoria poikia jollainen itsekin oli, minulle hän ei niistä koskaan puhunut, lapsenlapsileen kyllä.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Minulle ei ole tähän päivään mennessä selvinnyt miksi suomalainen kommunisti puolustelee Putinin toimia, niinkuin nyt tässäkin ilmiselvässä tapauksessa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Entisistä kommunisteista on ollut helppo rekrytoida trolleja. Heille on jäänyt päälle atavistinen taipumus Venäjän ylistämiseksi. Toisaalta Venäjän uusille vallanpitäjille ei kommunismikaan olisi enää kovin vastenmielistä, koska sellaisen järjestelmän kautta voisi vallan sementoida vielä paremmin.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Ettäkö Putin salaa voisi kadehtia kolleegansa Xi Jinpingin valtaa tai siis paremminkin sitä kuinka paljon helpompaaa kommunistisessa mutta silti taloudellisesti ja sotilaallisesti vahvassa Kiinassa on toisinajattelijat hiljentää.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #23

Sama tuli mieleeni, oli hilkulla, etten tuotakin olisi ylempänä kirjoittanut.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen Vastaus kommenttiin #23

Trump kadehtii Putinia, jolla on media hallussaan. Putin kadehtii Xi:tä, jolla on kansa hallussaan.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Seuraava Nobelin rauhanpalkinto pitäisi luovuttaa Poroshenkolle. Osaksi siksi, että hänen johtamanaan Ukraina on pidättäytynyt aseellisesta vastarinnasta siinä määrin kuin mahdollista vaikka on itse joutunut aggression kohteeksi jo pitkään ja toisaalta siksi, että maailman on syytä osoittaa sympatiaa Ukrainalle.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Soini: ei vaikuta Suomen ja Venäjän väleihin - ”Sergei Lavrov nimitti minua hyväksi ystäväkseen”

: D

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/561dfa2c-571...

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Soini töräyttelee ja möläyttelee liian aikaisin, ennen kuin asioita on kunnolla selvitelty.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

"Ulkoministeri Timo Soini arvioi Venäjän viestin olevan, että se pystyy halutessaan kontrolloimaan Ukrainalle tärkeitä merialueita."

Noista merialueista ei tiedä, mutta ainakin Venäjä näkyy pystyvän halutessaan kontrolloimaan Soinin puheita.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Jos Suomi voisi jotain oppia viimeisestä neljästä vuodesta, niin ainakin sen, ettei populistille pidä koskaan antaa ulkoministeriötä johdettavaksi. Jos Putin vielä kissanpennun antaisi, niin ...

Joskus miettisi, ennen kuin töräyttää...

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Lintunen on näköjään vaiennut vai lieneekö lähtenyt hakemaan uutta todistusaineistoa huomatessaan ettei suuri enemmistö kirjoitustaan kommentoinneista uskonut hänen julistamiaan totuuksia.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Kyse on totuudenmukaisen ja tasapuolisen uutisoinnin, jonka eteen teen töitä, ja porvarimedian propagandan välisestä kamppailusta. Ei siinä mikään enemmistö ratkaise yhtään mitään.

Käyttäjän MikaelSchulman kuva
Mikael Schulman

Voi kommari, voi kommari
lopeta ne sadut!
Aina tulee totuus ilmi -
silloin, raukka, kadut.

Totuus tuottaa kommarille
tuskia ja vaivaa,
siksi noita valheita
se pääkopastaan kaivaa.

Kommari se ulisee
ja möläyttää ja häärää -
kunpa joskus laskisi
se valheittensa määrää.

Yökansan Panomia
ei kukaan fiksu lue.
Kommaripuolueen pellejä
ei kukaan järkevä tue.

Käyttäjän juhalehtonen kuva
Juha Lehtonen

On se vaan jännää, miten Suomalaisella vasemmistolla on jäänyt Venäjä-fanitus päälle, vaikka itse aate sortui alta yli neljännesvuosisata sitten. Nyky-Venäjän oligarkkikapitalismiko onkin se vasemmiston ihanneyhteiskuntamalli?

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen
Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Ylen tämän aamun tv-uutiset jatkaa Mediapoolin ja sen julkaisutyöryhmän viitoittamalla Venäjä-vastaisuuden ja trollauksen tiellä. Kovin kauas on eksytty päätoimittajien vetoomuksesta, jossa puolustettiin totuudenmukaista ja luotettavaa tiedonvälitystä.

Uutisissa kerrottiin YK:n turvallisuusneuvoston kokouksesta ja näytettiin minuuttikaupalla Yhdysvaltojen eroavan YK-lähettiläs Nikki Haleyn Venäjän vastaista huutoa.

Ei sanaakaan Venäjän YK-lähettiläs Vasili Nebenzian puheenvuorosta, jossa selvitettiin Kertshinsalmen tapahtumia ja Venäjän kantaa syntyneessä konfliktissa. Eikä sanaakaan, että Venäjä oli se joka vaati turvallisuusneuvoston kokousta.

Turvallisuusneuvosto äänesti Venäjän päätöslauselmaehdotusta vastaan äänin 7-4 kun 4 jäsenvaltiota äänesti tyhjää. Eli lännen muodostama vähemmistö sai kantansa läpi!

Jani Kuusela

Ei kait tässä Venäjää kukaan ylistä vaan demokratiaa. Mutta demokratiasta on tullut demoni, paholainen, niin Yhdysvalloissa (jossa väärä presidentti voitti vaalit), Britanniassa (jossa kansalaiset äänestivät väärin koskien Brexitiä), kuin Euroopassa (jossa kansa äänestää väärin populistien kasvattaessa suosiotaan), ja myös Ukrainassa (jossa istuva presidentti pitää kansaansa kurjimuksessa, eikä suostu alistumaan kohtaloonsa demokratian, eli tulevien vaalien edessä).

Jani Kuusela

Petro Porošenko on entinen ulkomaankauppaministeri ja yksi maan rikkaimmista kansalaisista. Hän omistaa muun muassa suklaatehdas Roshenin ja televisiokanava 5 Kanalin.

Porošenko on yksi Ukrainan oligarkeista. Oligarkit ovat Ukrainassa toimivia suurliikemiehiä, joilla on huomattava taloudellinen ja yhteiskunnallinen vaikutusvalta.

Nämä henkilöt saattavat - omien tai liikekumppaniensa hallitsemien yritysten välityksellä - olla yhdellä tai useammalla toimialalla keskeisessä, jopa määräävässä markkina-asemassa.

Monella Ukrainan oligarkeista on myös joukkotiedotusvälineitä omistuksessaan. Tyypillistä on, että he ovat keränneet varallisuutensa Neuvostoliiton hajoamisen jälkeisen hajanaisuuden eli Ukrainan vuonna 1991 tapahtuneen itsenäisyyden aikana paljolti samaan tapaan kuin Venäjän oligarkit.

Lähde: Wikipedia

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Tässä kuvaa Ukrainan "kaapatuista" sota-aluksista ja "kaapattujen" sotilaiden lausuntoja. Airiston Helmelläkin on muuten isompia veneitä.

Katso https://southfront.org/detained-ukrainian-servicem...

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Nyt kun Ukrainan sotilaspojat ovat joutuneet oikeuteen rajarikkomuksista sekä haitanteosta tullivirkailijoiden työssä ja todistivat Ukrainan provokaatiosta, voisivat muutamat kommentoijat kohteliaasti pyytää anteeksi minuun kohdistettuja solvauksia ja valheellisia väittämiä.

Olen kertonut vain totuuden Kershinsalmen konfliktista ja käsittelystä mediassa sekä mm. YK:ssa.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Minne se uutisesi vuodelta 2009 joutui, taisi tulla fiba?

Siitä Venäjän järjestämästä laittomasta oikeudenkäynnistä varmaan uutisoidaan vielä.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Suosit tuolla lausunnollasi kidutusta menetelmänä ja kidutuksen uhkalla saatujen lausuntojen käyttöä argumenttina. Olet osallinen kidutukseen noilla sanoillasi, Rauno Lintunen.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Voitko jotenkin näyttä toteen kidutuksen vai riittääkö nyt vaan,kun sanot niin tapahtuneen?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Neuvostoliitto käytti jo Stalinin aikana samanlaisia julkisia filmattuja tunnustuksia. Ovat palanneet vanhaan aikaan, kuten oli asian laita myös taannoisen Englannin myrkytysjupakan kohdalla.

Solzhenytsin kirjoitti näiden filmausten menettelytavoista kirjassaan Vankileirien Saaristo.

Tällaiset "tunnustukset" ovat räikeätä piittaamattomuutta kansainväliselle oikeudelle ja ne pitäisi tuomita erikseen tämänkertaisen Venäjän rikoksen kohdalla kuin pisteenä iin päälle, kun päätetään sanktioista ja muista vastatoimista.

Mikael Koskivirta

Ohoh, onpäs täällä paljon natoröllejä. Oikein kuhina käy, kun jankataan yhtä ja samaa asiaa kymmenilöä kommenteilla.
Mutta ei sanaakaan poropeukalon 8% kannatuksesta. Olkoonkin, että Puten kannatus olisi noin 50%. Poroshenkolla se on 8%. Ja kumpikos se julistikaan poikkeustilan? No se, kumpi on enemmän kusessa, eli poropeukalo.

A-studio on täysin puolueellinen nykyään. Objektiivisesta toimittamisesta ei enää tietoakaan. Sama tehtiin esim Laura Huhtasaaren haastattelussa, jossa toimittaja jopa istui ylempänä.

Käyttäjän HarriKuusela kuva
Harri Kuusela

Valitettavasti meillä on mediapooli aktivoitu ja se pitää huolen että naratiivin pitää olla yhtenäinen.
Muuten kansa kuulemma heidän mukaansa hämmentyy.
Media tila on surkea.
Vieläkään ei ole yhtään kuvaa ja aikajana tapahtumien kulusta esitetty mediassamme? Kyse on tahallisesta pimittämisestä koska tietoa on takuulla.

Mitä tulee näihin NATO rölleihin jotka ainostaan häiritsee keskustelua typerillä harhautuksillaan niin eipä säälittävämpää näkyä ole.
Veikkaan että kovin hupsua sakkia ovat kun uskovat ilmeisesti itsekin mitä suoltavat?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset